Imperoc

Tel : 022-6751 444

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Sierhek voor uw balkon

Zoekt u naar een origineel balkonhek op maat? Vanwege het beperkte aantal meters op uw balkon en het ontbreken van een poort zijn de fraaiste balkonhekken betaalbaar. Wat voor ons exclusieve sierhekwerk, is ook van toepassing voor het balkonhek op maat. Dus kijk eens rond op onze website voor informatie omtrent kwaliteit, prijzen, design en service. U kunt dezelfde aanpak verwachten voor uw balkonhek.

Veilig sierhek met duurzame materialen

Uw balkon verdient een exclusief balkonhek van duurzaam materiaal. In geval van een appartement raden wij architecten en projectontwikkelaars aan om zich te melden voor een vrijblijvende presentatie omtrent balkonhekken. Vraag ook onze balkonhek brochure op met project voorbeelden. De veiligheid van het balkonhek wordt gewaarborgd door gebruik te maken van robuuste materialen en een vakkundige installatie. Wij houden uiteraard rekening met de geldende voorschriften, balkonhek veiligheid en vergunningen.

Voor woningen kunnen we prachtige combinaties maken tussen het sierhek en balkonhek. Het is mooi om de patronen door te trekken in één lijn.

Balkonhek in jaren '30 stijl

Geniet van een exclusief design met uw balkonhek in jaren '30 stijl. Wij hebben 6 balkonhek modellen voor uw appartement of woning:

Sierhek voor Nederland en Vlaanderen

Voor nieuwbouwprojecten of vervanging van uw balkonhek maak eens een afspraak met Kunstsmederij Admiraal. Architecten, projectontwikkelaars of particulieren. Wij sturen u graag een brochure toe of komen langs met onze balkonhek modellen.